Palautus ja vaihto-ohjeet

Eikö tilaamasi tuote ollutkaan sopiva tai tulitko sittenkin toisiin ajatuksiin? Ei hätää - Ipanaisen verkkokaupasta Manner-Suomeen tilatuilla tuotteilla on 100 vuorokauden maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Ulkomaille toimitetuissa tilauksissa tilaaja vastaa kaikista palautukseen ja vaihtoon liittyvistä kustannuksista.

Tuotteeseen saa tutustua ennen ostopäätöstä

Saat ilman muuta tutustua tilaamaasi tuotteseen ennen kuin päätät, haluatko pitää sen. Voit siis tarkastaa tilaamasi tavaran ominaisuudet ja toimivuuden sekä tutustua tavaraan samaan tapaan kuin jos tutustuisit siihen myymälässä. Tuotepakkauksen saa avata tai purkaa siististi, mutta toivomme, ettet rikkoisi tuotteen pakettia. Toivoisimme myös, että pidät kaikki alkuperäiset laput ja etiketit kiinni tuotteessa, kunnes olet varma ostopäätöksestäsi. 

Tilattua tavaraa ei tulisi ottaa käyttöön, jos sen haluaa mahdollisesti vaihtaa tai palauttaa myöhemmin. Jotta voimme myydä saman tuotteen toiselle asiakkaalle uudelleen, palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja myyntikuntoinen. Näin tuotteen myyminen seuraavalle asiakkaalle onnistuu mukavimmin eikä tuote mene turhaan hävikkiin.

Jos kuitenkin huomaat tuotteessa jotain ihmeellistä tai et ole tyytyväinen tuotteen ominaisuuksiin sen jälkeen, kun olet ottanut sen käyttöön, voit aina olla meihin yhteydessä! Katsotaan, mitä voisimme asialle tehdä.

Noutamaton lähetys ei ole asiakaspalautus

Huomaathan, että tilauksen noutamatta jättäminen Postin toimipisteestä ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Jos unohdat noutaa lähetyksen, ei hätää - tilanne saadaan kyllä ratkaistua. Kun meille palautuu lähetys, joka on jäänyt noutamatta, olemme sinuun yhteydessä ja kysymme, haluatko tilauksen toimitettavaksi uudelleen. Voimme toimittaa lähetyksen sinulle maksettuasi uudestaan toimituskulut. Jos et halua pakettia enää uudestaan toimitettavaksi tai jos emme saa sinuun yhteyttä, hyvitämme sinulle tilauksen arvon, mutta pidätämme toimituskulujen hinnan 5,90€ hyvitettävästä summasta.

NÄIN TEET ASIAKASPALAUTUKSEN

Sähköinen asiakaspalautus on helpoin

1. Etsi alkuperäisen tilauksesi kuitti tilaushistoriastasi kirjautumalla sisään tai sähköpostistasi. Paina asiakaspalautuspainiketta. Lomakkeelta löydät tilaamasi tuotteet ja voit valita, minkä tuotteen haluat palauttaa. Seuraa lomakkeen ohjeita.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti mieluiten alkuperäiseen tuotepakkaukseen ja pakkaa tuote postitusta varten. Pakkaa mukaan mielellään tilauksen mukana saamasi kuitti tai omat yhteystietosi muuten vapaamuotoisesti paperille kirjattuna. Paketista olisi hyvä löytyä vähintäänkin lähettäjän nimi, jotta pääsemme palautuksen lähettäjän jäljille. Voit myös kirjoittaa mukaan tiedon, miksi haluat palauttaa tuotteen. 

3. Liimaa paketin päälle tilauksen mukana saamasi asiakaspalautustarra, jossa on Ipanaisen osoite. Jos tarra on hukassa, ei hätää. Voit myös itse kirjoittaa paketin päälle:

ASIAKASPALAUTUS
Ipanainen Oy
Siltasaarenkatu 2
00530 Helsinki
Logistiikkatunnus 655154 

4. Vie palautus Postin toimipisteeseen ja muista ottaa talteen lähetystunnuksen sisältävä kuitti palautuksesta.  

5. Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian lähetyksen saavuttua meille. Huomaathan, että asiakaspalautusten toimituksessa saattaa vierähtää viikko, toisinaan kaksikin. Asiakaspalautukset eivät siis saavu meille yhtä nopeasti kuin normaalit paketit.

6. Hyvitämme palautuksen arvon sinulle samaa reittiä, millä maksutavalla olet tilauksen maksanut. Jos olet maksanut tilauksen verkkomaksuna, saat sähköpostiisi Paytrail-palvelusta viestin, jonka ohjeita seuraamalla tallennat tilinumerosi palautusta varten Paytrailin järjestelmään suojatussa yhteydessä. Tämän jälkeen hyvitettävä summa maksetaan automaattisesti tilillesi. Jos olet maksanut tilauksen korttimaksuna, saat hyvityksen tilillesi. Jos olet maksanut tilauksen Klarna tai Collector-laskulla, me huolehdimme laskun mitätöimisestä palautetun tuotteen osalta. Jos olet maksanut Paypal-maksuna, hyvitys suoritetaan Paypal-tilillesi. 

7. Saat meiltä vielä varmistuksen sähköpostilla, kun palautuksesi on käsitelty.

  • Jos sinulla ei ole sähköistä kuittia

  • Ei hätää, palautus onnistuu kyllä myös ilman sähköistä kuittia tai jos olet ostanut tuotteen myymälästämme. Toimi muuten, kuten edellisessä kohdassa, mutta pakkaa palautuksen mukaan vapaamuotoinen paperi ja kirjoita palautuksesi tiedot: nimi ja osoite sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Liitä mukaan mielellään myös ostoajankohta (ainakin suunnilleen). Löydämme ostoksesi tiedot näillä tiedoin järjestelmästämme ja voimme käsitellä palautuksesi.

  • Voit tehdä asiakaspalautuksen myös myymälässä

  • Voit aina palauttaa ja vaihtaa tuotteet myös Ipanaisen myymälässä. Löydämme tilauksesi tiedot järjestelmästämme kassalla. Huomaathan kuitenkin, että verkkokaupan kautta tehdystä tilauksesta emme maksa käteisellä palautusta myymälässä, vaan saat palautuksen samaa kautta kuin olet maksanut tilauksen.

Haluatko vaihtaa tilaamasi tuotteen?

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, kaikkein nopeimmin se tapahtuu, kun teet erillisen uuden tilauksen korvaavasta tuotteesta verkkokaupassamme ja lähetät palautettavan tuotteen meille asiakaspalautuksena tältä sivulta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Hyvitämme palautettavan tuotteen hinnan sinulle, kun se on saapunut meille.

Jos haluat, voimme myös postittaa uuden tuotteen vasta, kun asiakaspalautuksesi on saapunut meille, jolloin uutta tilausta ei tarvitse maksaa erikseen. Tällöin vaihdon käsittelyssä kuluu aikaa noin 1-2 viikkoa. Otathan tässä tapauksessa meihin yhteyttä (asiakaspalvelu@ipanainen.fi), niin käsittelemme vaihdon tilauksellesi.

Onko tilaamassasi tuotteessa vikaa tai saitko väärän tuotteen?

Teemme aina parhaamme pakatessamme lähetyksiä ja tarkistamme lähetettyjen tuotteiden kunnon ennen lähetystä. Toisinaan tilausten käsittelyssä voi käydä virheitä ja satunnaisesti varastoomme saattaa päätyä tuotteita, joissa voi olla valmistusvirheitä. Joskus tuotteen kuljetuksen aikana tuotteeseen voi tulla vaurioita, vaikka tuote olisi pakattu huolellisesti. Olemme pahoillamme, jos näin on päässyt käymään.

Lupaamme aina vastata kaikista virheistämme ja vastaamme myymiemme tuotteiden laadusta!

Jos olet saanut väärän tuotteen tai epäilet tuotteen olevan viallinen, otathan pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina vaihtamaan viallisen tuotteen virheettömään tuotteeseen tai tarvittaessa hyvitämme tuotteen täyden ostohinnan sinulle. Haluamme ratkaista kaikki tällaiset tilanteet sinun kannaltasi parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaanottaessasi lähetystä tarkista pakkauksen kunto. Mikäli huomaat, että paketin pakkaus on vioittunut, kerrothan siitä mielellään heti pakettia noutaessasi vastaanottopaikan henkilökunnalle. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee asiasta heti asiasta vahinkoilmoitus. Voit palauttaa viallisen tuotteen maksuttomana asiakaspalautuksena edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

puh. 020 735 217
ma-pe 9-18, la 10-17

asiakaspalvelu@ipanainen.fi

Saat meihin yhteyden myös chatin tai Facebook-sivumme kautta!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus

Haluamme,että olet täysin tyytyväinen ostoksiisi. Siksi käyttämättömät tuotteet voit palauttaa jopa 100 päivän aikana.

Nopea ja luotettava toimitus

Haluamme, että saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Normaalisti toimitusaika 1-3 pv.
 

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Kaikki paketit 5,90€. Nouto myymälästä maksuton.

Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme teitä iloisesti myymälässämme.

Liity Kantikseksi ja saat tuntuvia etuja

Ipanainen.fi © 2018
Loading...